Хвала на посети/Thanks for visiting

Платфорка за праћење/Tracking platform

Возила/Vehicles

Услуга лоцирања возила свих видова саобраћаја, почев од друмског, па преко железничког и водног, па до ваздушног. У понуди је више пакета услуга, у зависности од потреба и могућности корисника.

Read More

Роба/Goods

Услуга је намењена лоцарању роба, контејнера, пакета и оталих пошиљки које немају изворе напајања. Ова услуга се рализује посебним хермерички заштићеним уређајем на батерије.

Read More

Људи/Humans

Услуга лоцирања људи подразумева добровољни пристанак корисника на ову врсту услуге у складу са вим законима који штите приватност. Најчешћи кориници су старији, деца и дементне особе.

Read More

Животиње/Animals

Лоцирање кућних љубимаца, домаћих и дивљих животиња је омогућено посебним херметички затвореним уређајем на батерије који је лагане, али робусне констукције, облика привеска за огрлицу.

Read More

Rad od kuće

Poštovani korinici, zbog zbog vanrednog stanja i društvene odgovornosti, doneli smo odluku da svi radnici (osim električara koji rade na terenu) rade od kuće. Obzirom da možemo i Vama da pomognemo da na isti način reorganizujete poslovanje, slobodno nam se obratite. Svi kontakti i način komunikacije ostaju isti.